НДСВ гради имиджа на България в Европа
НДСВ гради имиджа на България в Европа / netinfo
НДСВ гради имиджа на България в Европа
20107
НДСВ гради имиджа на България в Европа
  • НДСВ гради имиджа на България в Европа

„Ще бъде пагубно за България ако на 7 юни гражданите не упражнят вота си за европарламент”, заяви в Благоевград 3-ият в листата на НДСВ кандидат за евродепутат и говорител на партията Станимир Илчев.

„Нямаме право на пасивност особено когато става дума за първият български еврокомисар Меглена Кунева, одобрена от 500 млн. европейци, каза Станимир Илчев и прикани всички разумни сънародници да подкрепят водача на евролистата на НДСВ.

„Благодарение на жълтата партия и усилията на всички членуващи в нея България постигна пълноправно членство в Европейския съюз. По време на управлението на лидера Симеон II в страната ни бяха договорени 12 млрд. евро инвестиции”, подчерта Илчев.

„Истината е, че хората, които подписаха договора за присъединяването в Европейския съюз – Гергана Грънчарова, Соломон Паси и Симеон Сакскобургготски, са символ на българската репутация, лоялност и капацитет в Европа”, заяви кандидатът за народен представител в Европейския парламент Станимир Илчев.

НДСВ гради имиджа на България в Европа
netinfo
В Регионалния исторически музей в Благоевград пиринските депутати Марина Дикова, Снежана Гроздилова и областният координатор на НДСВ Красимира Тагарева, която е 13-та в жълтата евролиста, се включиха в презентацията на документалния филм „Съдбата да бъдеш цар”, чийто режисьор е Николай Тома.

 „Филмът е впечатляващ разказ за живота на Симеон от раждането до днес, в който той е представен като една силна и харизматична личност, фигура, уважана от световни лидери”, каза заместник-председателят на ПП НДСВ Марина Дикова.

Чуй в прикачения звуков файл какво още казаха Станимир Илчев и Марина Дикова.