НДСВ-Благоевград отпразнува посрещането на 2011 г.
НДСВ-Благоевград отпразнува посрещането на 2011 г. / снимка: НДСВ - Благоевград

Общинското и областното ръководство на НДСВ-Благоевград отпразнуваха в аванс посрещането на 2011 г. Членове и симпатизанти на жълтата партия се събраха в благоевградски ресторант и си пожелаха здраве, късмет и повече съмишленици през новата година.

Ексдепутатът Марина Дикова първа вдигна наздравица и подчерта, че постигнатото през 2010 г. е било резултат на екипност и отговорно отношение към хората. "Дори във време на световната финансова криза се надявам сплотеността ни да надделее и по този начин да се опитваме да решим по-голямата част от проблемите на гражданите, въпреки че не сме парламентарно представена партия", каза Дикова.

„Решихме да организираме тържеството за активистите на НДСВ, които въпреки всички трудности работят с много хъс", заяви областният лидер на жълтата партия Красимира Тагарева.

На предновогодишния купон дойдоха десетки членове и симпатизанти на НДСВ, сред които общинският председател и ексдиректор на РЗОК-Благоевград д-р Ангел Каркелев, както и Николай Мавродиев - член на Националния съвет на партията.

Както традицията повелява, представителите на жълтата партия пробваха своя късмет от новогодишната баница. Градусът на празничното настроение повишиха с танците си момичетата от балет "Дъга".