Наградиха участниците в конкурса “Моето разследване за наркотиците
Наградиха участниците в конкурса “Моето разследване за наркотиците / Община Благоевград

Заместник-кметът по хуманитарните дейности на Община Благоевград д-р Валентин Василев награди отличените участници в конкурса “Моето разследване за наркотиците, моят любим национален герой”. В творческата надпревара, организирана от общинското ръководство, Областния съвет по наркотични вещества и Младежкия дом, взеха участие повече от 300 ученици на възраст от 7 до 18 години от цялата област. 

Съгласно регламента децата бяха разделени в две възрастови групи и се състезаваха в 4 категории – есе или разказ, стихотворение, постер или рисунка и мултимедийна презентация по две теми - “Моето разследване за наркотиците” и “Моят любим национален герой”.

Наградиха участниците в конкурса Моето разследване за наркотиците"
netinfo

Творбите оцени комисия, формирана със заповед на кмета на община Благоевград Костадин Паскалев, включваща художници, поети, педагози. Победителите в конкурса получиха грамоти и материални награди, като отличените творби ще бъдат включени в книга “Спрете злото”, която ще бъде предоставена на класните ръководители и учениците от училищата в Благоевград в началото на следващата година.

На церемонията бяха раздадени множество поощрителни награди и две специални награди. Всички участници в конкурса получиха грамоти от кмета на община Благоевград, книги и календари.