На митинг-концерт ГЕРБ получи огромна подкрепа от хората в Кочан
На митинг-концерт ГЕРБ получи огромна подкрепа от хората в Кочан / netinfo

След огромния успех на ГЕРБ в Сатовча, партията реализира и втори зрелищен митинг-концерт на територията на общината. В нашумялото със скандалните изказвания на Ахмед Доган село Кочан, хората казаха твърдо „НЕ НА СТРАХА” и дадоха своето голямо „ДА ЗА ПРОМЯНА” на статуквото на ДПС в региона.

Десетки младежи с високо развети знамена, с танци и хора, събралото се множество от над 500 човека на площада на селото и пред околните кафенета засвидетелства подкрепата си за ГЕРБ.

В музикалната програма се включиха детска формация и ансабъл за автентична фолклорна музика от с. Кочан и народната певица Боряна Карпузова. Сред присъстващите пенсионери, земеделци, местни предприемачи и учители се отличаваха дори местни дейци на джамийското настоятелство, дошли да уважат събитието и да изразят своята подкрепа за ГЕРБ и за кандидат-депутата от селото инж. Веселин Давидов.

Грижата за хората, изразена като приоритет в изказването на мажоритарния кандидат от листата на ГЕРБ инж. Любен Татарски, са не само добронамерени слова, а и позната реалност за някои от присъстващите, които от години намират своя поминък в Разложко.

Водачът на листата в Благоевградско д-р Атанас Камбитов вдъхна кураж на всички с политическата си воля за поставяне на закона над всички. Веселин Давидов и Асим Адемов напомниха, че ГЕРБ не дели хората по признак религия, че е време да се освободят от насаждания феодален страх чрез вота за промяна на досегашното управление на страната, така че европейските средства да могат да достигнат до тях, да се възроди районът и да има поминък за всички, включително за семействата и емигриралите близки в Испания, Португалия, Гърция и другаде по света.

С голяма радост и аплодисменти бе посрещната и евродепутатката на Югозапада- г-ца Мария Неделчева, която въпреки натоварената програма успя да се включи не само на сцената, но и в кръшните хора на площада сред хората от селото и региона.