Митов определи групата на Беласица за лагера във Варна
Митов определи групата на Беласица за лагера във Варна / netinfo
След последната си тренировка в събота на стадион "Цар Самуил" старши треньорът на Беласица Добри Митов обяви имената на футболистите, с които ще продължи остатъка от зимната подготовка за пролетния полусезон.

"Ще пътуваме за курортния комплекс "Златни пясъци" в понеделник сутринта с 22-ма футболисти. Очаквам там да се присъединят още няколко нови от българското първенство, но с разтрогнати договори пред арбитражната комисия на БФС. Надявам се директно да пристигнат и албанецът Дитмар Бикай и хърватинът Иван Сертич. Наравно с колегите си ще започне пълноценни занимания и Красен Савов, който през есенния полусезон бе опериран и се възстановяваше дълго по лекарски указания. След като пристигнем на място, ще потърсим отбори за 3 или 4 контролни срещи. Надявам се те да са серизони тимове, участници в турнира Албена, както и такива, намиращи се на подготовка в региона”, коментира Митов.

Дошлият от Гърция вратар Лъчезар Сотиров не прие условията, предложени от ръководството на петричкия клуб и напусна града.

Другият вратар от Хебър Костадин Янев от четири дни е в Пазарджик, за да преговоря за получаване на отпусно без финансов иск.

Ако това не стане, то Янев няма да бъде приет отново в Беласица. Засега Беласица има само един здрав вратар Ангел Манолов, а другият Боби Тилев е контузен.