Михтарски изяви претенции за дузпа, иначе е доволен
Михтарски изяви претенции за дузпа, иначе е доволен / netinfo
Старши треньорът на Пирин Петър Михтарски погледна философски на загубата от Ботев с 0:1 като гост днес.

„С оглед на малкото точки, които имаме и двата отбора, смятам, че стана един добър мач. Имаше доста движение, доста борба, футболът малко липсваше. Доволен съм от моите момчета, изпълниха си добре тактическите указания, въпреки че през повечето време приемахме играта в нашето поле и разчитахме на контраатаки, които дори не можехме да реализираме. За съжаление допуснахме една грешка в края на мача, бяхме наказани. Но така е във футбола – ако няма грешки, няма да има и голове. Все пак мисля, че стана един добър мач, с оглед и на напрежението, което има в двата отбора,” заяви наставникът на „орлетата”.

Михтарски изяви и претенции към рефера Ахмед Ахмед: „Струва ми се, че имаше и дузпа, не мога да кажа на 100%, трябва да го видя на видеозаписа, но има задържане на централния нападател, което може да се свири и в полза на нас. Първото полувреме имаше последния човек в защитата, прави фаул, а реферът дори не му даде картон.”

„Имахме две-три чисти голови положения, и мисля, че на чужд терен са достатъчни. За съжаление, не можем да реализираме,” завърши Михтарски.