Малеш: Не се страхуваме от ЦСКА
Малеш: Не се страхуваме от ЦСКА / снимка: Гонг

Старши треньорът на Малеш Пламен Мицански обяви, че той и неговите футболисти не се страхуват от ЦСКА. Микревци излизат утре в 1/8-финален сбълсък от турнира за Kупата на България именно срещу армейците.

„ЦСКА е име, но ние сме си ние. Представяли сме се добре срещу отбори, в които са играли Борис Галчев и Спас Делев, нали сега те се най-добрите футболисти на ЦСКА. Ще видим какво ще стане, нашата идея е да се противопоставим на именития съперник. Естествено е да дадем най-доброто от себе си, а дали ще е достатъчно ще разберем като свърши мачът”,  заяви с неподправен оптимизъм Пламен Мицански. Той добави, че не харесва изхвърлянията на футболиста на Миньор Даниел Златков. Последният, който е родом от Микрево, обеща премия от 2000 лева на Малеш при победа над ЦСКА.

„Никой не бива да си прави реклама на наш гръб. Като иска да дава премия, защо не даде парите на нашия капитан. Останалото са приказки. Преди време можеше да играе при нас, сега си мисля, че не бих го разменил за никой от моите бранители”,  завърши Мицански.

За сигурността на зрителите ще се грижат гардове от Общинска полиция - Струмяни, стюарди и полицаи от Петрич, Сандански и Благоевград. Единственото притеснеие на президента на Малеш Валентин Чиликов бе свързано с факта, че никой от фенклуба на ЦСКА не e заявил какъв брой билети желае. Идеята бе феновете на ЦСКА предварително да се снабдят с билети, а не да чакат на касите на стадиона в Микрево.