Летен вирус е причинил чревните разстройства в Гоце Делчев
Летен вирус е причинил чревните разстройства в Гоце Делчев / netinfo
Летен вирус е причината за чревните разстройства миналата седмица в Гоцеделчевско, от които се оплакаха миналата седмица седем работници на шивашката фирма „Пиринтекс”. Това показа проверка на РИОКОЗ – Гоце Делчев.

Конкуренцията се е възползвала да оклевети работническия стол на шивашкото предприятие, от чийто стол бяха натровени седем работници след консумация на боб с наденица. Собствениците са имали от една година неприятности с местни ресторантьори, които се опитвали да вземат под аренда стола след изтичането на петгодишния им договор. Те обаче са преподписали договора с ръководството на предприятеито два месеца преди да е изтекъл старият.

„Ние не предлагаме такова ястие боб с наденица и работим само с пресни и проверни хранителни продукти”, заяви на брифинг управителят на „Си Комерсиал 7„ЕООД Самоков, Сотир Немов, чиято компания е арендатор на работническия стол в шивашката фирма.

Преди седмица МБАЛ „Иван Скенделов - Гоце Делчев алармира за бум на хранителни натравяния като 7 от случаите бяха на работници от същото предприятие . РИОКОЗ обаче доказват, че случаите не касаят никакви хранителни натравяния, а летен грип с чревни разстройства, характерен за горещините .