Лазар Причкапов се срещна с жителите на село Падеж
Лазар Причкапов се срещна с жителите на село Падеж / netinfo
Кметът и кандидат-кмет за община Благоевград Лазар Причкапов представи предизборната си програма за следващите четири години пред жителите на село Падеж. В нея са заложени решаването на множество проблеми съществуващи в областния център и останалите населени места от областта.

„Програмата, която представям пред вас е една отворена програма. Тя ще бъде допълвана от вашите предложения”, поясни Лазар Причкапов.

В своята програма кандидат-кметът Лазар Причкапов се ангажира в бъдеще да се обърне специално внимание на здравните пунктове по селата при планиране разходите на средства от общински бюджет, да се създадат условия за осигуряване на денонощно пълноценно медицинско обслужване и здравни услуги в труднодостъпните райони, както и подобряване и разширяване дейността на домовете за възрастни хора и социалните заведения.

Един от основните проблеми, които жителите на благоевградското село Падеж представиха пред кандидат-кмета Причкапов бе високите цени на междуселищния транспорт.”В програмата ми е залегнало предложение за намаляване на разходите на хората в пенсионна възраст, чрез поемането на значим процент от разходите за транспорт от общината”, каза още на срещата Лазар Причкапов.

Лазар Причкапов се явява на местните избори като независим кандидат за кмет на община Благоевград.