Лазар Причкапов: Каквото съм обещал, съм направил
Лазар Причкапов: Каквото съм обещал, съм направил / netinfo
Като изключително успешни определи годините си на управление настоящият градоначалник и кандидат-кмет за следващ мандат Лазар Причкапов на среща с жители на квартал "Еленово" в Благоевград.

"Няма обещание, което съм дал и не съм изпълнил", заяви Лазар Причкапов.

Той посочи като пример два от най-големите проекти в общината - газификацията на Благоевград, както и изготвяне на плана за язовир "Ракочевица", който трябва да снабдява общината с питейна вода. Друго голямо постижение от последните години за Благоевград е ски-център "Картала", който ще бъде пуснат в експлоатация зимата на 2007/2008 година.

Лазар Причкапов подчерта и, че през последните две години на община Благоевград бе присъден най-високия кредитен рейтинг в страната, което създава предпоставки за български и чуждестранни инвестиции.

За периода 2004 - 2006 година за ремонт и реконструкция на училища в общината са вложени общо 2 009 365 лева. 644 542 лева пък са вложени за подобряване на пътищата. Като друго голямо постижение през управлението си Лазар Причкапов посочи влизането на световноизвестни вериги магазини в областния център.

На срещата със жители на "Еленово" бяха обсъдени и част от проблемите в квартала.

Най-късно в началото на следващата седмица Лазар Причкапов обеща да оповести и програмата си за следващия мандат на управление.

Лазар Причкапов се явява, като независим кандидат за кмет на община Благоевград. "Независим съм, защото хората и проблемите в Благоевград нямат цвят", каза още Лазар Причкапов.