Костадин Паскалев: Резултатите са основание за гордост
Костадин Паскалев: Резултатите са основание за гордост / netinfo
- Господин Паскалев, според всички социологически агенции Вие печелите изборите в Благоевград. Как ще коментирате тези резултати?

Костадин Паскалев: Това са прогнозни резултати, но ако трябва да коментирам нещо, трябва да кажа, че съм изключително благодарен на благоевградчани, който излязоха днес и гласуваха, което до голяма степен преодолява негативните явления, на които станахме свидетели през днешния ден, с изключително сериозната активност на някои от кандидатите в опита да привлекат гласове не дотам законово регламентирано.

Второто нещо което трябва да кажа е, което според мен е факт, в Благоевград гражданите доказаха чрез гласуване, че искат друго управление на града и на балотажа по всяка вероятност то ще бъде ясно формулирано

- Изненадан ли сте от противника, който ще имате на балотажа. Отново според социологическите агенции това ще бъде Радослав Тасков?

Костадин Паскалев: Както агенциите нееднократно твърдяха, че има почти изравнени резултати на четиримата от основните кандидати в настоящата надпревара, така че няма никаква изненада в това, че по всяка вероятност Радослав Тасков и аз ще отидем на балотаж.

- Изненадан ли сте от високия резултат, който имате в предвид късното ви влизане в кампанията?

Костадин Паскалев: Благоевградчани ме познават, още повече успяхме да привлечем младите хора на Благоевград, които ни подкрепиха, което според мен е основание за гордост.