Корнелия Нинова присъства на откриването на новата учебна година в СОУИЧЕ
Корнелия Нинова присъства на откриването на новата учебна година в СОУИЧЕ / снимка: БСП

Народният представител от Коалиция за България Корнелия Нинова присъства на откриването на новата учебна година в СОУЧЕ „Св. Климент Охридски” в Благоевград.

Тя пожела на първокласниците това да бъде един от най-хубавите дни в живота им и да остави светли и топли спомени, а на по-големите ученици – да имат убеждението, че трудът и усилията им сега ще бъдат възнаградени богато утре.

„Знаещият човек е силен, той може да се изправи със самочувствие пред трудностите, които го очакват и да живее пълноценно. Скъпи учители, вие сте просветители, знам че не ви е лесно, но имате мисия да възпитате у нашите деца уважение към истинските ценности, да ги направите достойни мъже и жени. Скъпи родители, без нас децата ни няма да успеят, обичайте ги, бъдете им опора. Нека се обединим всички – децата ни с труда си, ние с любовта си към тях и учителите с техния професионализъм, за да направим така, че образованието, науката, духовността и българщината да намерят своето достойно място в живота на всеки българин. На добър час!", каза в приветственото си слово народният представител от Коалиция за България.