Конкурс за построяване на сграда в Сандански
Конкурс за построяване на сграда в Сандански / netinfo
Конкурс за учредяване право на строеж върху 35 кв.м. от недвижим имот – частна общинска собственост, представляващ УПИ ХХІХ, кв.130а по плана на Сандански с площ 636 кв.м., за построяване на обслужваща сграда към “Основен пункт за управление на гражданската защита” със специална заповед обяви кметът на община Сандански Андон Тотев.

1 358 лв. е начална цена за учредяване право на строеж, която се заплаща в 14 дневен срок от влизане в сила на заповедта на кмета, с която е определен спечелилия конкурса. Върху цената ще бъдат начислени данъци и такси: режийни разноски в размер на 2%; данък за възмездно придобиване на имуществото по ЗМДТ в размер на 2%;

Спечелилият конкурса за учредяване право на строеж се задължава да извърши подобрения в имота свързани с изграждане на бетонова стълба с парапети, представляваща подход към “Основен пункт за управление на гражданската защита”, изграждане на подпорни стени около входовете на “Основен пункт за управление на гражданската защита”, които да спрат свличането на терена.

Депозитът за участие е 200 лв. и се внася в касата на община Сандански