Коко Динев праща ЦСКА във  В група
Коко Динев праща ЦСКА във В група / netinfo
Проблемите на ЦСКА във финансово отношение далеч не са свършили, алармираха от ръководството на Вихрен. Санданчани имат да получават пари от „червените” по трансфера на Удоджи.

Плащанията на няколко пъти бяха отлагани, след компромиси от страна на президента на „зелените” Константин Динев. Нигериецът с български паспорт е на ст. „Българска армия” от януари 2007 година, като през изминалите 18 месеца цялата сума не е преведена в касата на Вихрен.

Последният компромис, който Константин Динев направи бе през зимата на тази година, когато можеше да спре картотекирането на всички нови попълнения в ЦСКА. Тогава двете ръководства се договориха, че сумата ще бъде изплатена в рамките на един месец, което беше и причината Коко Динев да позволи на ЦСКА да картотекира футболистите си.

Шампионите обаче не изпълниха поетия ангажимент, въпреки сключения договор между двете страни.

От Лицензионната комисия на БФС при отнемането на лиценза на ЦСКА заявиха, че освен на държавните институции, клубът дължи пари и на Вихрен Сандански.

Сега Константин Динев може спокойно да прати тима във В група, като шансът на армейците е да си платят до 4 август. Това е датата, до която ЦСКА трябва да изчисти всичките си финансови задължения.