Калоян Ханджийски: Ще бъда на балотаж с Камбитов
Калоян Ханджийски: Ще бъда на балотаж с Камбитов / Дарик - Благоевград, Любима Калпачка
Калоян Ханджийски: Ще бъда на балотаж с Камбитов наесен
80591
Калоян Ханджийски: Ще бъда на балотаж с Камбитов наесен
  • Калоян Ханджийски: Ще бъда на балотаж с Камбитов наесен

Кандидатът за кмет на Реформаторския блок в Благоевград Калоян Ханджийски с категоричност и увереност заяви, че ще се яви на балотаж срещу настоящия градоначалник Атанас Камбитов.

"Имам всички управленски качества. Ще съм успешен кмет на Благоевград. Искам да проведем дебат пред всички медии с Камбитов. Залагам на прозрачност, публичност, диалог с бизнеса, каквито през последните четири години липсваха", заяви на пресконференция Калоян Ханджийски.

"Най-важното в програмата ни са младите хора и образованието. Но, за да останат тези млади хора в града, трябва да има икономическо развитие, да се открият нови работни места, обръщане към бизнеса  и браншовите организации. Важни са и сериозни реформи в Общинската администрация и публичност. Камбитов обеща това, но не го изпълни, напротив, дори въведе допълнителен пропускателен режим в Общината. Обеща работни места, студентски кампуси, панаирен  център, нищо от тези неща не се случи", категоричен е Ханджийски.

Коалиционните партньори в Реформаторския блок са амбицирани да направят Благоевград по-добър град за живеене.

Програмата на Реформаторите е почти изготвена. Листата за общински съветници ще бъде определена на демократичен принцип.

Ще имат и кандидати за кметове в селските райони.

Чуйте още в звуковия файл