Илиан Тодоров: Депутатът Тетимов е политически труп
Илиан Тодоров: Депутатът Тетимов е политически труп / Дарик - Благоевград, Любима Калпачка
Илиан Тодоров
58981
Илиан Тодоров
  • Илиан Тодоров

До края на ноември структурата на ПП Атака в Благоевградско ще бъде с изцяло ново ръководство, тъй като централата на партията сне политическото доверие от досегашния актив, обяви в ефира на Дарик радио новоутвърденият областен координатор Илиан Тодоров.

Предшественикът на Тодоров - Надежда Барбазова, също не е в редиците на лидера Волен Сидеров. Новият актив е съставен от хора, добре познати в Благоевград, които от години работят за каузата на партията. Имената им ще бъдат обявени официално след приключване на политическите консултации.

"Госпожица Барбазова не изпълняваше управленските функции и с бездействието си допринесе за упадък на структурата в Благоевградско. Не съм запознат дали има някакви финансови претенции към партията, както се говори в общественото пространство", заяви Илиян Тодоров.

"Атака загуби много от предатели в партията", коментира Тодоров и даде за пример депутата от Петрич Огнян Тетимов, който е сред учредителите на ново политическо движение.

"Преди да прави каквито и да било сдружения или мъртво родени политически формации, призовавам Тетимов да напусне Народното събрание, където е с гласовете на ПП Атака. За мен Тетимов е един политически труп и той добре го знае. Нека да отговори дали получава по 50 000 лева на всяко тримесечие от Бойко Борисов - пари, които са откраднати от партията ни", коментира благоевградският координатор Илиян Тодоров.

Интервю с благоевградския координатор на АТАКА Илиан Тодоров чуйте в звуковия файл