Хаджигаев: Нямаме проблем с кмета, а с управлението на тройната коалиция
Хаджигаев: Нямаме проблем с кмета, а с управлението на тройната коалиция / netinfo
Местните парламентаристи от ГЕРБ - Благоевград започват поредица от срещи с жителите на общината, за да се допитат до мнението им при формирането на общинския бюджет за 2009 г.

Желанието ни е тази година проблемите на благоевградчани да не бъдат загърбени, именно затова искаме да чуем какво мислят хората и едва тогава да съставим нашата принципна позиция при разглеждането на бюджета, обясни на пресконференция лидерът на партията и председател на Общинския съвет Костадин Хаджигаев.

Хаджигаев изрази безпокойство от факта, че общинска администрация все още не е готова с проектобюджета за настоящата година, с което, според него, ще се забави и срокът за неговото обществено обсъждане и приемане.

На закрита за журналисти среща, продължила близо 3 часа, Костадин Хаджигаев и кметът на Благоевград Костадин Паскалев са разговаряли по наболели общински проблеми, призна пред медиите парламентарният шеф.

Обсъдихме приоритетите за община Благоевград през следващите две години, оптимизацията на училищната мрежа, коментирахме и евентуално наше участие в общинските комисии при изготвянето на бюджета, издаде още Хаджигаев.

Не се притесняваме от тази среща, тя беше по наша инициатива, ние настояхме и да не присъстват журналисти, за да си поговорим с кмета и нашите съветници да му зададат своите въпроси, каза още Костадин Хаджигаев.

Ако някой досега още не е разбрал ние нямаме проблем с кмета на Благоевград, а с управлението на държавата в лицето на тройната коалиция, подчерта той.