Горан Петров: Коце Маца може да бъде пуснат до края месеца
Горан Петров: Коце Маца може да бъде пуснат до края месеца / netinfo
Вицепрезидентът на Беласица Горан Петров разкри, че има индикации босът на петричани Костадин Хаджииванов да бъде освободен в Германия до края на месеца. Петров сподели, че е имало вероятност неговият отбор да излезе с юношите, тъй като ветераните са му били обидени.

Локомотив София постигна изключително лесна победа над Беласица с 3:1 на стадиона в кв. „Надежда” в днешния мач от 11-я кръг в А група. „Железничарите” си решиха двубоя още през първата част, когато вкараха и трите си попадения.

"И аз се надявах, че ще успеем да вкараме още голове след попадението ни в началото на втората част. Не искам да коментирам играта на колегите от Локо Сф, но това е манталитетът на българския футболист. Поведоха с 3:0 и спряха. За подробности, питай те ги домакините", започна Горан Петров. "Не мога да се съглася с твърдението, че мачът е бил слаб, като имам предвид това, което видяхме през първата част. През първото полувреме головете в нашата врата се дължат на наши индивидуални грешки. Не знам, явно толкова си можем", каза още вицепрезидентът на Беласица.

"Не мога да кажа, че слабите мачове са изгонили хората от трибуните. Просто толкова си можем. В къщи играем по-силно, за това бихме в предишния кръг”, завърши Горан Петров