Гимназист блудствал с три момчета
Гимназист блудствал с три момчета / Дарик - Благоевград, Любима Калпачка
Гимназист блудствал с три момчета
33033
Гимназист блудствал с три момчета
  • Гимназист блудствал с три момчета

В ареста на полицията в Гоце Делчев е задържан за часове 17-годишен гимназист. Мартин Йосифов е разследван за блудство и опит за изнасилване на три 9-годишни момчета, съобщиха от Областната полицейска дирекция в Благоевград.

Жалби срещу Мартин са депозирали преди дни родители на насилваните деца. Тази сутрин прокуратурата в Гоце Делчев е постановила задържане на Мартин Йосифов в ареста за 72 часа.

Децата не са изнасилвани, сочи медицинска експертиза. Лекари от Гоце Делчев са установили, че няма разкъсвания. В края на седмицата държавното обвинение ще внесе искане в Районния съд за постоянен арест на Мартин Йосифов, съобщи за Дарик началникът на районното управление на МВР в Гоце Делчев Николай Тонев.

„В Гоце Делчев е образувано досъдебно производство срещу известен извършител за престъпление по чл.157, ал.3 от Наказателния кодекс. В момента се предприемат всички процесуално-следствени действия за доказване на вината му", обясни пред Дарик началникът на полицията в Гоце Делчев Николай Тонев. „Извършителят е задържан, ще му бъде искана мярка за неотклонение „задържане под стража", поясни полицейският началник Тонев.

Според текста в НК по обвинението за полово сношение или действия на полово удовлетворение с лице от същия пол, ненавършило 14-годишна възраст, извършителят се наказва с лишаване от свобода от две до шест години.

Непълнолетният ученик примамвал момчетата на таванско помещение в дома си. Заставял ги да извършват блудствени действия, снимал ги с телефона си. Малолетните жертви вече са разпознали баткото насилник. Те са разпитани в полицията в присъствието на родителите и психолог.

Коментар на началника на полицията в Гоце Делчев, Николай Тонев, чуйте в звуковия файл