ГЕРБ-съветници зарадваха първолаците с книжки
ГЕРБ-съветници зарадваха първолаците с книжки / netinfo

Първокласници от благоевградски училища получиха детски книжки от съветниците на ГЕРБ по случай завършването на учебната година. Пъстрото издание „Аз съм българче” съдържа любими детски стихотворения, които трябва да знае всяко българско дете.

ГЕРБсъветници зарадваха първолаците с книжки
netinfo

Общинските съветници от ГЕРБ в Благоевград - Йордан Андонов, Валери Смиленов, Йордан Миленков, Анатоли Антов и Атанас Камбитов, които са и членове на Областното ръководство на партията, присъстваха на тържествата на първолаците в Пето СОУ „Георги Измирлиев” и 11 ОУ „Христо Ботев”.

„Ако сега замълчим, ще чуем ударите на детските сърца. От всички нас зависи те да продължат да бият така радостно. За мен като баща и общественик няма по-велика кауза от тази. За тях, за децата ни, за града ни, за една по-добра България ще продължим да работим всеотдайно!”, заяви Атанас Камбитов пред децата от Пето СОУ „Георги Измирлиев” и им пожела щастлива ваканция. 

 

ГЕРБсъветници зарадваха първолаците с книжки
netinfo
 

„Когато казваме, че няма по-светъл празник от 24 май, имаме предвид светлината от усмивките на нашите деца. Нека тези усмивки стават все по-ведри. Нека „езикът свещен на нашите деди” ги поведе към върховете на познанието. За да я има България! За да докажем, че България може!”, с тези думи Йордан Андонов развълнуван се обърна към малчуганите.

Директорът на 11 ОУ "Христо Ботев" Валери Смиленов, който също е в ръководството на ГЕРБ, очерта приоритетите на партията в Благоевградско, насочени към сферата  на образованието като заяви: „Партия ГЕРБ винаги е близко до хората и мисли за бъдещето на подрастващите".