Фичо: Излизаме единствено за победа срещу Марек, няма да подценим дупничани
Фичо: Излизаме единствено за победа срещу Марек, няма да подценим дупничани / netinfo

Треньорът на Вихрен Филип Филипов-Фичо увери, че санданчани излизат единствено за победа срещу Марек, съобщава пресслужбата на футболния клуб. Двубоят е утре от 18.00 ч. на градския стадион в Сандански. До момента дупничани нямат загуба в Западната "Б" група и двубоят се очертава като регионално дерби.

"Марек е сериозен отбор. Съперникът ни разполага с опитни играчи, които могат да изненадат всеки. Уважавам много този тим, но ние сме длъжни да вземем мача. Ще подходим изключително професионално към срещата, няма да има и грам подценяване от наша страна. Надявам се с една хубава игра да спечелим трите точки и да зарадваме г-н Динев и феновете по трибуните. Оптимист съм за този състав на Вихрен. Отборът израства с всеки изминал мач и тепърва ще разкрива истинските си възможности. Дано момчетата се отпуснат и покажат това на което са способни. Направят ли го - със сигурност ще спечелим мача", заяви Фичо.

Специалистът няма кадрови проблеми с контузени или наказани футболисти. В състава на Вихрен след изтърпяно наказание се завръща Владо Кабранов.