Феро: Пирин = Хамбургер
Феро: Пирин = Хамбургер / netinfo
„Очаквам труден мач срещу Пирин поради простата причина, че до този момент нямаме все още спечелени три точки на чужд терен”, каза за Гонг наставникът на Литекс Ферарио Спасов. „Оранжевите” гостуват на „орлетата” утре от 17 часа в мач от 7-ия кръг на А група. „Знам, че ще срещнем един много добре организиран отбор, който няма ярки индивидуалности, но е много силен като колектив. Млади момчета, добре сглобени като състав, които играят равномерно на собствен и на чужд терен. Спечелиха доста точки, които определено са заслужени”, коментира съперника на отбора си Феро.

„Отиваме в Благоевград да играем добър футбол и на тази база да се опитаме да спечелим, защото вече изпуснахме много точки и изостанахме от челниците в класирането”, заяви мустакатият специалист. „Не мога да си обясня защо показваме две лица – едно у дома и друго при гостуванията. Работихме доста по мотивацията на футболистите. В гостуванията трябва да играем със същото напрежение, както срещу ЦСКА, Левски и Хамбургер. Мисля обаче, че всички момчета осъзнават важността на утрешния двубой и на терена в Благоевград ще изглеждаме по един добър начин”, добави Спасов.

Той разкри, че има проблеми по комплектоването на състава си и може да направи някои промени в сравнение с последния шампионатен двубой с Видима-Раковски.

„В такива мачове много неща зависят от играта на нашия отбор. Ако се доближим поне малко до това, което показваме като домакини, двубои като този ще ги печелим без проблеми. Аз обаче още го чакам този мач”, сподели треньорът на Литекс.

Информацията е на www.gong.bg