Драми във Вихрен след загубата от Септември-Симитли
Драми във Вихрен след загубата от Септември-Симитли / netinfo

Президентът на Вихрен Константин Динев поиска оставките на целия спортно-технически щаб след срамната загуба с 4:0 от Септември- Симитли.  Днес ще се проведе събрание на ръководството на клуба, след което ще стане ясно кои оставки ще бъдат приети и кои не.

Почти сигурно е, че Вихрен ще има нов треньор, като за в момената едно от спряганите имена е това на бившия наставник на Беласица и Пирин Наджи Шенсой. Самият Шенсой потвърди, че преговаря с Вихрен и му предстои среща с Константин Динев, след което ще стане ясно дали ще застане начело на отбора.

През седмицата се появиха информации, че и елитният Черно море проявява интерес към косоваря, така че от лагера на Вихрен ще трябва да се преборят за подписа му с „моряците”. Ако се стигене до треньорска смяна, тя ще бъде втора за сезона във Вихрен, след като по-рано от тима бе уволнен Филип Филипов, който сега е начело на Калиакра. На днешното заседание ще бъдат наложени глоби на футболистите, като преди това обаче ще бъде гледан запис от мача в Симитли и финансовите санкции ще бъдат различни за играчите.

Тимът от Сандански единствен  от западната „Б” група афишира амбицията си да гони класиране в елитната група, но домомента сезона е пълен провал, тъй като отборът е 4-ти и изостава на 7 точки от лидера Банско.