Цеци Красимирова  е разпитана за Ауди-то на президента на БФС Борислав Михайлов
Цеци Красимирова е разпитана за Ауди-то на президента на БФС Борислав Михайлов / netinfo
Манекенката Цеци Красимирова, една от най-близките приятелки на убития в Холандия Констатин Димитров - Косьо Самоковеца, е разпитвана в благоевградския съд по разследване на канал за крадени коли от Западна Европа. Тя е дала показания пред съдия и следовател при пълна секретност в понеделник-8 септември.

По данни на дознатели от Областната полицейска дирекция, Цеци Красимирова е разпитвана относно произхода на автомобила на президента на БФС Борислав Михайлов, който вчера също бе призован като страна по разпореденото от прокуратурата в Благоевград предварително призводство.

Държавни обвинители в Пиринско съобщиха, че към този момент са образувани общо 10 досъдебни производства, по-голяма част от които са срещу неизвестен извършител. Преди време антимафиотите конфискуваха близо 20 луксозни лимузини, внесени у нас в периода 2000-2002 година през ГКПП - Кулата и обмитени в по-късен етап в митница Калотина.

10 от скъпоструващите коли са карани от известни представители на спортните среди и шоу-бизнеса, сочи справка на МВР. Една от конфискуваните лимузини е шофирана от президента на Футболен клуб "Славия", Венцислав Стефанов, обявиха преди месеци от служба "Борба с организираната престъпност" в Благоевград.