БСП и ЛИДЕР решават кого да подкрепят за кметския балотаж в Разлог
БСП и ЛИДЕР решават кого да подкрепят за кметския балотаж в Разлог / Снимка: Любима Калпачка

"Все още нямаме категорична позиция кой от кандидатите за кмет ще подкрепи Коалиция „Заедно за община Разлог”. Предстои заседание на предизборния щаб и ще решим каква да бъде позицията ни в дните до предстоящия балотаж на 22 ноември", каза пред Дарик радио д-р Румен Кондев.

"На този етап, лично аз мога да коментирам, че ще призовем хората ни да излязат до урните в неделя, да не остават пасивни. Все пак за мен и за коалиция „Заедно за община Разлог” гласуваха над 1 300 изборатели. Ние, както е известно, заложихме на мажоритарния вот. Коалицията, която издигна кандидатурата ми, обедини партии от лявото и дясното политическо пространство", коментира д-р Кондев.

"Аз, като кандидат за кмет в Разлог, исках един нов стил на управление, свободен достъп на гражданите до административните услуги и насърчаване на инвестициите в условия на криза. Запазвам позицията си, че не партията управлява една община, така че трябва да се водим от личностните качества на кандидата. Гласовете на тези над 1 300 наши съграждани, които ме подкрепиха на 15 ноември, са доказателство, че една пета от жителите в общината, които гласуваха, споделят тези мои идеи и искам да им благодаря за подкрепата", заяви д-р Румен Кондев.