Беласица излиза за победа срещу Черно море
Беласица излиза за победа срещу Черно море / netinfo
Беласица все още търси първата си победа в първенството, след като до момента има записани само две точки след две нулеви домакински равенства.

Днес от 15.00 ч. на стадиона в Сандански петричани посрещат коравия тим на Черно море, като от ръководството на Бела обявиха, че вече няма да делят мачовете на възможни и невъзможни.

Ситуацията е такава, че всяка една точка е от изключително значение за нас. Отборът играе добре, но все нещо не му достига за победа. Надявам се да запишем първия успех срещу Черно море още днес.

Това ще доведе до необходимото спокойствие в тима, а една победа ще ни даде шанса да се измъкнем по-бързо от дъното на таблицата, както и повече сигурност и самочувствие на футболистите за оставащите мачове. От тази гледна точка двубоят е от изключително значение за Беласица, заяви вицепрезидентът на клуба Горан Петров.

Бела посреща Черно море след поредица от неудачи, които оставиха тима към момента на последно място във временното класиране – само с две точки.

Извън състава на Добри Митов остават контузените Христо Бахтарлиев и Красен Савов. А младият нападател Симеон Щерев – син на легендарния ни борец от близкото минало, е на път да сложи край на кариерата си – заради травма.

Това са кадровите проблеми пред Спортно-техническия щаб на Беласица. Всички останали футболисти са на линия. И колкото и трудно да изглежда, те ще се опитат да достигнат до първата си победа срещу Черно море.