Банско гостува на Варшава
Банско гостува на Варшава / Снимка: Община Банско
Община Банско и представители на туристическия бранш взеха участие в 26-то международно туристическо изложение TT Warsaw, което се проведе от 22 до 24 ноември в Двореца на културата и науката във Варшава, Полша. Изложението е едно от най-важните туристически събития в Централна и Източна Европа. Тази година в него взеха участие около 500 изложители от 53 държави, като беше посетено от близо 20 хиляди души. 

Банско участва за втора година в туристическия форум, представяйки своите предимства пред професионалните туроператори и крайните потребители на туристически услуги. На посетителите бяха предложени специално изработени брошури на полски език и рекламни сувенири, демонстриращи курорта като дестинация на четирите сезона. 

Още от първия ден интересът към щанда на Банско беше изключително голям. Скизоната бе във фокуса на посетителите, като особен интерес предизвикаха рекламните материали с генериран QR код, който дава възможност за виртуална разходка и разглеждане на пистите в курорта в пълни детайли.