Апостол Апостолов: Трябваше да играем по-мъжки
Апостол Апостолов: Трябваше да играем по-мъжки / снимка: БГНЕС

Кметът на община Симитли Апостол Апостолов заяви след отпадането на тима му от полуфиналите на турнира за Купата на България, че домакините е трябвало да играят по-мъжки срещу Лудогорец. Септември, който в предишния кръг отстрани ЦСКА, този път отстъпи с 1:4 на разградчани.

„Ако бяхме играли малко по-мъжки мисля, че нямаше да се развие така мача. Допуснахме елементарни голове от малкото наказателно поле, нещо което не е характерно за нашия отбор. До автогола на Лудогорец, нашият отбор не показа истинските си възможности. След като гостите вкараха третия си гол, нашите футболисти се предадоха. Така да се каже всичко е в компютъра“, коментира Апостолов

„Жалко, че въпреки всичко, което правим за футбола в града и общината, все още не можем да върнем хората по трибуните. По времето, когато аз играех, стадионът се пълнеше до дупка. Имаше един мач със Спортист Своге за влизане във В група, тогава си спомням на другия ден заглавията във вестниците бяха „Като на Маракана“. Когато успеем да върнем публиката, тогава ще можем да кажем, че сме си свършили работата“, добави още той.