Албанецът Клодиан Семина се възстановява след припадък на стадиона
Албанецът Клодиан Семина се възстановява след припадък на стадиона / netinfo
Албанският защитник на Беласица Клодиан Семина се възстановява бързо след като колабира при мача на неговия отбор срещу Левски.

Направената кардиограма и всички други изследвания са добри, което означава, че младежкият национал на своята родина ще започне тренировки в близките дни.

Албанецът който изправи косите на 4000 зрители на стадион “Георги Аспарухов” игра срещу Левски едва третия си мач в нашата А група. Той пропусна двубоите с Черноморец и ЦСКА, заради липса на работна виза.

Преминаването му на “Цар Самуил” бе съпътствано и с други перипетии, след като трябваше да пътува за България точно на 19-ия си рожден ден, но пък стачка на летището в Будапеща го принуди на празника си да виси цял ден в унгарската столица.

Вицепрезидентът на Беласица Горан Петров заяви, че иска специално да благодари на двамата лекари – Жан Филипов – на Левски и Филип Богдански – на Беласица. Вторият човек в управата на Бела благодари още и на българският национал Игор Томашич, заради адекватните му действия преди докторите да стигнат до лежащия на тревата Семина.