Абсолвенти от ЮЗУ засадиха дръвче в чест на завършването си
Абсолвенти от ЮЗУ засадиха дръвче в чест на завършването си / Снимка: ЮЗУ
Абсолвентите от специалност „Връзки с обществеността“ в Югозападния университет „Неофит Рилски“ ознаменуваха наближаващия край на бакалавърското си обучение и началото на своята професионална реализация със засаждане на дръвче. Събитието, което се превърна в символичен празник, се състоя в градинката срещу Кариерния център на университета.

Четвъртокурсниците силно развълнуваха своите преподаватели с благодарности за тяхната отдаденост и професионализъм през годините и отправиха апел към останалите студенти също да оставят трайна следа след себе си.
 

Абсолвенти от ЮЗУ засадиха дръвче в чест на завършването си
Снимка: ЮЗУ


Специалното събитие бе придружено от неформална част, за коктейла на която се погрижи вече професионално ориентиран четвъртокурсник със собствена агенция за организиране на празнични събития – Атанас Зайков.

Ръководителят на Катедрата доц. д-р Славянка Ангелова откри официално плочата с надпис Випуск 2018 г. Специалност „Връзки с обществеността“, която съпътства младата цъфтяща върба. Тя пожела на студентите да бъдат все така целеустремени и да не забравят къде са положили корените на своето висше образование.