/ МВР
Служители от сектор „Криминална полиция” установиха и задържаха двама души извършили кражба на солидно количество накити и пари от жилище, съобщиха от ОД на МВР-Пазарджик. 

Откраднаха злато за 15000 лв. от жилище в Русе

През нощта на 3 срещу 4 февруари неизвестни разбили стъклото от входната врата на къща, собственост на 21-годишен младеж от пазарджишкото село Мало Конаре. Младият мъж установил липсата на 1350 грама златни накити, сумата от близо 10 000 лева и марков телевизор.

Задържаха мъж, откраднал злато и 2000 евро от жилище в Плевен

На мястото незабавно пристигнала дежурна група при полицейското управление. Извършен е щателен оглед, иззети са веществени доказателства. В резултат на бързите и професионални действия на пазарджишките криминалисти не след дълго била изяснена самоличността на апашите.

Задигнаха 3000 лева, злато и мобилен телефон от къща

Оказало се, че това са двама мъже на 27 и 20 години, и двамата жители на село Мало Конаре. Те набелязали къщата защото знаели, че собствениците от доста време работят в чужбина.

Откраднаха 250 грама злато и 2 000 лв. от заложна къща в Свищов

Случаят незабавно бил докладван на прокурор от Районната прокуратура в Пазарджик. Със свое постановление прокуратурата е удължила срока на задържане със 72 часа.