Заведение в казанлъшкия квартал "Изток" горя тази сутрин
Специализираните полицейски части изведоха барикадиралия се мъж в жилищен блок на казанлъшкия кв. "Изток".

Казанлък спецчасти
БГНЕС

От сутринта мъжът хвърля чаши и буркани от сградата, в която се намира.

Казанлък пожар
БГНЕС

Началникът на Районното управление на МВР в Казанлък главен инспектор Петко Стойнов коментира пред медиите, че мъжът е познат на местната полиция.

Казанлък пожар
БГНЕС

Мъжът е криминално проявен, тази сутрин е трябвало да бъде разпитан относно извършено от него престъпление, каза старши комисар Николай Колев, директор на Областната дирекция (ОД) на МВР в Стара Загора.

Казанлък барикадирал се
БГНЕС

По думите му мъжът е заявил на служителите на полицията, че притежава огнестрелно оръжие. По тази причина се е наложило от МВР да спазват процедура по неговото извеждане.

Казанлък барикадирал се
БГНЕС

Мястото беше отцепено, имаше засилено полицейско присъствие, части на Специализирания отряд за борба с тероризма към МВР и линейка на "Бърза помощ".

Казанлък операция барикадирал се
БТА

Тази сутрин, около 8,30 часа в близост до сградата беше запалено и заведение. Огънят беше загасен от пожарите екипи, няма пострадали, само материални щети. По случая се води разследване.

Казанлък спецчасти
БГНЕС

Комисар Колев отказа да коментира дали има връзка между двата инцидента. Очаква се утре ОД на МВР и Районна прокуратура - Стара Загора да дадат брифинг по случая.
БТА