Volvo сватосва ергени и моми
Volvo сватосва ергени и моми / снимка: Speed-Press

Австралийското поделение на Volvo участва в много необичайно събитие. Компанията съдейства на агенцията за запознанства Fast Impressions за сватосването на ергени и моми. По време на уникалното събитие те имаха възможност да се опознаят, седейки на предните седалки на автомобили Volvo.

Идеята за нетрадиционната акция е на агенцията Fast Impressions.

Ергени и моми, регистрирали се в агенцията, са били поканени да си изберат партньор във Volvo. Те са вземани от домовете си с карани от шофьори шведски автомобили и след това са откарвани в шоурума на Volvo в Сидни. Там са имали възможност да седят на предните седалки по 8 минути с евентуалните партньори от другия пол. След като са избрали най-подходящата си половинка, сватосаните двойки са били поканени в един от най-добрите барове в Сидни, където са се присъединили към стотици други регистрирани в агенцията хора без партньори.

Крейг Спенс и Джина Кармоди, които са се запознали на предните седалки на Volvo, споделят, че събитието много им е харесало. Тъй като разговорът между двамата първоначално е вървял трудно, те са имали възможност да си бъбрят за колата, докато нещата между тях потръгнат.

www.speed-press.com