СофтУни пуска безплатния си курс „Основи на програмирането в 11 града
СофтУни пуска безплатния си курс „Основи на програмирането в 11 града / netinfo

От самото си създаване СофтУни постоянно провежда безплатното си обучение „Основи на програмирането", което цели да запознае хората с основните практики и концепции в софтуерната разработка. Курсът е специално структуриран, така че всички свободно да усвояват материала без да им е нужен никакъв предишен опит в програмирането. Подходящ е за хора от всякакви възрасти, без значение през какво образование са преминали и какъв предишен професионален опит притежават.

СофтУни въвежда иновативно обучение

За първи път от основаването на Софтуерния университет „Основи на програмирането" ще се проведе в общо 11 града за следващия прием - София; Пловдив; Кюстендил; Варна; Бургас; Русе; Стара Загора; Сливен; Горна Оряховица; Велико Търново; Габрово.

Кандидатстването за всички е отворено до 2 юни, включително. Обучението за първите осем града ще стартира на 11-ти юни. За Горна Оряховица ще стартира на 10 юни, за Велико Търново - 17 юни, а за Габрово на 12 юни.

Кандидатстването е отворено за всички, като можете да заявите своето участие от страницата за кандидатстване на СофтУни.

Повече информация за продължителността на обучението и това къде точно ще се провежда можете да намерите в менюто за кандидатстване.