SoftUni Digital ви дава възможността да станете маркетинг експерти за едва 7 месеца
SoftUni Digital ви дава възможността да станете маркетинг експерти за едва 7 месеца / netinfo

Няма спор, че в момента е трудно да получите актуално и задълбочено образование в областта на дигиталния маркетинг. Точно с това цели да се пребори SoftUni Digital - първата програма за дигитален маркетинг в България, която ви дава възможността да черпите знания директно от практикуващи експерти в света на дигиталния маркетинг. Учебният план обхваща всичко нужно да ви направи готови за развитието на собствен бизнес онлайн или допринасянето към вече съществуващ такъв, съобщават от СофтУни.

Планът е разделен на седем модула, които ще ви дадат достъп до най-актуалните учебни материали, огромен брой практически упражнения и досег до реалната професионална среда в срок от седем месеца.

Модулите са разделени както следва: Основи на маркетинга; Content Marketing; SEO; Google AdWords; Facebook and Social Medias; E-Mail Marketing; E-Commerce.

Първият от тях представлява напълно безплатно обучение, което ще ви въведе в света на маркетинга, без значение дали имате някакъв предишен опит или не. Всеки, който успешно се справи с учебния материал ще получи официална диплома за маркетинг специалист, а най-добрите ще получат и директно кариерно съдействие от SoftUni Digital.

Кандидатстването за програмата вече тече, а за целите и възможностите, които ви предоставя можете да научите от официалния сайт на SoftUni Digital!