Павел Колев: vbox7 е по-достъпна платформа от YouTube в българските условия
Павел Колев: vbox7 е по-достъпна платформа от YouTube в българските условия / netinfo

Мнението е на един от най-популярните влогъри у нас, Павел Колев. Той е член на партньорската програма на vbox7.com от почти една година. Роден е през 1994 г. в Плевен, твърди, че брадата му е запазена марка и споделя, че все още е свободен. Павел прави клипове през последните 3 години. Преди да стане известен като влогър, е имал двe групи - една акустична и „една по-хеви". Свири на китара. Следва в НАТФИЗ.

Павел Колев споделя, че партньорската програма на vbox7.com е по-добра от тази на YouTube в българските условия. Благодарение на нея видеата са допълнително промотирани в цялата мрежа от сайтове на „Нетинфо" и авторите печелят от съдържанието си чрез подялба на приходи от реклами върху клиповете. В YouTube има изключително много клипове и вероятността потребител да попадне на конкретен клип е малка, за разлика от възможностите, които дава vbox7.com, катeгоричен е влогърът.

Топ 40 авторски и Топ 40 винаги са в помощ дори и за авторите, които са в началото на "интернет кариерата си". Освен в автоматичните класации, видеата на Павел често попадат и в „Избор на редактора", което многократно увеличава и гледанията. „В крайна сметка това е нещото, което всички търсим - клиповете ни да достигнат до повече хора", обяснява влогърът.

За Павел най-добрата опция на сайта е класацията Топ 40 авторски, която е начално стъпало за новите влогъри и пoпадането в класацията е много важно за тяхното популяризиране. Според влогъра наскоро създаденият профил vbox_editors помага на всички потребители, като отговаря на въпросите и решава проблемите бързо, a екипът, отговорен за партньорската програма, помага и съветва авторите с решаването на всичките им проблеми.

Приложението на vbox7.com е голям плюс за хората в движение, които следят любимите си автори.

Потребителите са свикнали да гледат най-забавните видеа в интернет и когато някой от авторите се появи в топ-а, рядко оценяват положения труд за създаването на клипа, обяснява Павел и добавя, че всяка положителна оценка за клип стимулира авторите и им дава мотивация да създават повече и по-качествени видеа.

Според влогъра бъдещето на vbox7.com е да се превърне в платформа с 50 % авторско съдържание.