„Нетинфо създава продуцентска и дистрибуционна компания за онлайн видео - 7Talents
„Нетинфо създава продуцентска и дистрибуционна компания за онлайн видео - 7Talents / netinfo

„Нетинфо", най-голямата онлайн медийна група в страната, част от Нова Броудкастинг Груп, създава 7Talents - първата българска компания, управляваща мрежа от потребителски канали (Multi Channel Network - MCN), която ще се занимава с продуциране и  дистрибуция на онлайн видео. Новата компания ще създава собствено видео съдържание и ще продуцира, дистрибутира, монетизира и управлява видео съдържанието на свои партньори в най-голямото дигитално портфолио в страната - vbox7.com и YouTube, чийто сертифициран партньор е, уебсайтовете част от медийната група, Facebook, Instagram и други.

7Talents ще бъде свързващо звено между създателите на съдържание, рекламодателите, медиите и потребителите. Компанията ще създава собствено съдържание и ще продуцира видеа и на свои партньори, ще предлага и персонализирани пакети от услуги, включващи дистрибуция, разработване на специални проекти с продуктово позициониране, маркетинг на съдържанието и популяризирането му в подходящи за целта канали.

„Статистиките и анализите сочат, че видео потреблението отбелязва ежедневно огромен ръст и ще има все по-голяма роля и в бъдеще. В „Нетинфо" ние имаме не само опита, но и необходимите ресурси да помогнем на създателите на видео съдържание, които не знаят какво да правят с него в интернет, или пък нямат средства да го реализират. 7Talents ще им помогне да го създадат, маркетират и монетизират по възможно най-добрия начин", споделя Христо Христов, главен изпълнителен директор на „Нетинфо", част от Нова Броудкастинг Груп. 

Екипът на компанията ще работи индивидуално с партньорите си, като всеки един от тях ще има на разположение екип от специалисти в областта на web видео производството, дигиталния маркетинг, ПР специалисти, web видео редактори, рекламни и имиджови консултанти, търговци на интернет реклама и експерти по бизнес развитие и продажби.

Екипът на 7Talents е на ваше разположение, ако имате готово видео съдържание или идея, за чието реализиране ви е необходимо съдействие. Ако желаете да станете партньор на първата продуцентска и дистрибуционна компания за онлайн видео, моля пишете на: info@7talents.bg