Kia откри супермодерен шоурум в Бургас
Kia откри супермодерен шоурум в Бургас / снимка: speed-press.com
На 22 февруари официално бе открит новият шоурум на Kia в Бургас. Той е собственост на местния дилър на марката “Текс” ООД и вече функционира. Представителният шоурум предлага 340 кв. м изложбена част, 210 кв. м офисни части и сервизни помещения.

При откриването на шоурума изпълнителният директор на “Киа Моторс България” АД Храбрин Иванчев каза пред гостите: “През 2006 г. открихме нов шоурум на Kia във Варна, който стана номер едно по продажби в страната, миналата година открихме нов шоурум в Кърджали, който също стана номер едно по продажби у нас. Този център е най-добрият на Kia в България, така че не се съмнявам, че и тази година той ще стане номер едно по продажби.”

Фирма “Текс” ООД е регистрирана през 1993 г. и се занимава с продажба на едро и дребно на резервни части и сервизна дейност. Фирмата разполага с един от най-големите и най-модерно оборудвани сервизи в Бургас, който е оторизиран да обслужва автомобили Kia.

Паралелно с откриването на новия шоурум бе направена и премиерата на новия модел на Kia - pro_cee’d. Качествата на автомобила бяха представени пред над 150 гости на откриването.

www.speed-press.com