Dell разширяват пазара си в Китай
Dell разширяват пазара си в Китай / netinfo

От месец януари тази година една от най-големите фирми за маркова компютърна техника Dell, започна сериозно да променя маркетинговия си модел на работа, за да е в течение с променящия се пазар. Въпреки че досегашните модели на работа на компанията са изключително успешни, не задоволяват нуждите на доста големия китайски пазар.

За да подобри това, Dell обявиха официално, че са сключили споразумение с китайския дистрибутор Gome за разпространение на продуктите на компанията в Китай.

Gome са една от най-големите вериги магазини за компютърна техника в страната, като разполагат с над 700 магазина в 210 града. Dell планират да назначат от началото на следващия месец свой служители в 50 от най-големите магазина, а първоначално предлаганите продукти ще са лаптопите XPS M1330 и Inspiron 1420, и настолните конфигурации Dimension 9200 и Inspiron 530.

Напомняме ви, че Dell работят съвместно по подобни споразумения с Wal-Mart в САЩ, Bic Camera Inc. в Япония и Carphone Warehouse PLC във Великобритания.

www.kaldata.com