bTV с ново предложение към Булсатком
bTV с ново предложение към Булсатком / sxc.hu

С цел преодоляване на негативните последици за над милион зрители, ръководството на bTV Media Group изпрати ново предложение за продължаване на договора с Булсатком, съобщават от телевизията.

Предложението съдържа възможно най-добрите ценови условия, при които медията може да продължи да създава качествени български сериали и да заплаща за най-доброто от световното кино и спорт, което представя на зрителите сега.

Срокът на предложението изтича на 21 януари

Разчитаме, че за това време кабелният оператор ще оцени направените отстъпки и преференциални условия, и от своя страна също ще намери резерви, за да организира разпространението на каналите на bTV Media Group, без да увеличи цената на услугата си за крайните абонати.

При споразумение в посочения срок, зрителите, които в момента са ощетени, ще получат сигнал във възможно най-краткия технологичен срок, заключават от bTV Media Group.

Oфертата от страна на bTV наистина е различна от предишната им, но с много малко, дори може да се каже, че е почти същата. Въпреки това ние ще я обсъдим, ще проведем дискусия и след това ще вземем крайно решение дали да я приемем, при какви условия и варианти.

От страна на Булсатком спират публичните изявления до приключването на новия кръг от преговори, тъй като считат, че предложеният от bTV стил е в разрез с добрата бизнес етика и уронва доверието на потребителите.

Във връзка с информацията на bTV за новата оферта, Младенка Джалова, ръководител на маркетинг отдела на Булсатком заяви: Офертата от страна на bTV наистина е различна от предишната им, но с много малко, дори може да се каже, че е почти същата. Въпреки това ние ще я обсъдим, ще проведем дискусия и след това ще вземем крайно решение дали да я приемем и при какви условия и варианти.

От Булсатком добавиха, че спират публичните изявления до приключването на новия кръг от преговори, тъй като считат, че предложеният от bTV стил е в разрез с добрата бизнес етика и уронва доверието на потребителите.