/ iStock/Getty Images
Актьорът от „Здрач“ Грегъри Бойс и неговата приятелка са открити мъртви в дома му в Лас Вегас.

Телата на 30-годишния актьор и 27-годишната Натали Адеподжу са намерени на 13 май от братовчед на Бойс. Причината за смъртта им не е оповестена досега.
 

Семейството на актьора пусна изявление в TMZ:

„Ние, като семейство на Грегъри Бойс, сме много натъжени от загубата. Той беше баща, син, внук, брат, чичо и приятел. Той беше светлината на целия ни живот и ние сме много натъжени от неговата смърт. Той беше много уважаван и отговорен човек. Винаги поставяше другите на първо място."

Братът на актьора Крис Уейн написа във Фейсбук: "Бих искал да си все още тук, братле. Светът загуби един чудесен човек". Майка му Лиса Уейн пък сподели в социалната мрежа: "Болна съм без теб. Разкъсана, загубена. Боли."

Версиите за смъртта по световните медии са различни. Според сайта TMZ, в дома на звездата е намерено „прахообразно вещество“, но това не е потвърдено от властите в Лас Вегас. До момента липсва официална информация за причината на смъртта на актьора и приятелката му, очакват се резултати от токсикологичен анализ. 
 

Бойс беше най-известен с ролята си на Тайлър Кроули в „Здрач“, един от приятелите на Бела Суон (Кристен Стюарт).

Двойката оставя след себе си 10-годишната дъщеря на Бойс - Алая, и сина на Адеподжу - Еджипт.
 

В сърцераздирателна публикация от 5 декември Бойс празнува 30-ия си рожден ден със съобщение, в което признава, че „не е мислил, че ще стигне“ до забележителната възраст.

„Не съм мислел, че ще успея да доживея 30 години. През годините като всички останали съм допускал грешки по пътя, но днес е един от тези дни, в които разсъждавам само върху страхотните моменти“, написа той.

В последния си пост миналата седмица той обяви любовта към приятелката си в Деня на майката в САЩ, като заяви: „Честит ден на майката отново на дясната ми ръка, моята кралица! Обичам те.“
 

На Страница на GoFundMe семейството на Адеподжу в момента набира средства за подпомагане на транспортирането на тялото й обратно до семейния й дом:

„Пишем това писмо, за да Ви уведомим, че нашата любяща дъщеря, племенница, сестра, братовчедка и приятелката Натали Адеподжу внезапно почина на 13 май 2020 г. в Лас Вегас“ пишат те. „В момента ние не желаем да разкриваме причината. Молим Ви да зачетете семейното ни желание."

Те продължават: „Натали имаше толкова много живот пред себе си. Тя оставя син, баща, двама братя и една сестра и множество семейства и приятели, които я обичат безумно“.