Томас Мюлер съчетава успешната си футболна кариера в Байерн с обещаващ бизнес с коне
Томас Мюлер съчетава успешната си футболна кариера в Байерн с обещаващ бизнес с коне / Gulliver/Getty Images
Звездата на Байерн Мюнхен Томас Мюлер отчита една много силна футболна година, но за него в живота има и много други неща, особено след като се ожени за Лиза Треде през 2009 г. От този момент нататък той намери нов свят, към който сега е силно привлечен и благодарение на който очаква да стане още по-богат: светът на конете. Двойката вече управлява конна ферма от известно време и неведнъж са продавали някои от конете си, но сега искат да направят още една крачка напред, разкри Bild.
  От 2021 г. двамата възнамеряват да започнат да продават спермата на най-добрите си жребци. „До този момент обучението на състезателни коне и отглеждането на обездни коне бяха основни в ежедневната дейност на нашия център. Сега за нас започва нова и много вълнуваща глава като новата „станция за осеменяване на ЕС“ през размножителния сезон 2021”, посочват те от уебсайта Gut-Wettlkam.

Байерн унижи Барса и е на полуфинал в Шампионска лига (СНИМКИ/ВИДЕО)

Към момента е възможно да се получи сперма за осеменяване от три от конете на двойката Мюлер, включително любимия им D'Avie, с цена, която надвишава 2000 евро на доставка.

Превод и редакция: DarikNews