/ БГНЕС
Главният изпълнителен директор на Tesla и технологичен милиардер Елон Мъск предложи на певицата Тейлър Суифт да й направи дете. Това се случи, след като Суифт заяви, че ще подкрепи кандидата на демократите Камала Харис на президентските избори в САЩ през ноември.

 
„Добре, Тейлър... ти спечели... аз ще ти направя дете и ще пазя котките ти с цената на живота си“, написа Мъск в социалната мрежа Х, която е негова собственост.

34-годишната певица заяви, че ще гласува за Харис, тъй като тя „се бори за правата и каузите, за които вярвам, че имат нужда от воин, който да ги отстоява“.

В поста си Мъск се позовава на това, че Суифт нарича себе си „бездетна дама котка“ - термин, използван от избрания от Тръмп за вицепрезидент Джей Ди Ванс, за да се подиграва на жените без деца. 

Малко след края на телевизионния дебат между Харис и кандидата на републиканците Доналд Тръмп във вторник Суифт обяви подкрепата си в Инстаграм. 
 

"Ще дам вота си за Камала Харис и Тим Уолц на президентските избори през 2024 г.", написа Суифт. 

Поп звездата уточни, че ще гласува за Камала Харис, "защото тя се бори за права и каузи, които, вярвам, имат нужда от воин, който да ги защити. Тя е непоколебим, надарен лидер и вярвам, че в тази страна можем да постигнем много повече, ако се водим от спокойствие, вместо от хаос". 

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня