сандвич
сандвич / ThinkStock/Getty Images
Мъж извади пистолет в ресторант за бързо хранене на веригата „Попай“ в Хюстън, Тексас, след като научи, че е свършил пилешки сандвич, по който местните жители полудели след въвеждането му в менюто миналия месец.

Група от петима възрастни и бебе спират на гишето за поръчка директно от автомобила в „Попай“ в понеделник вечерта, за да поръчат новия сандвич на веригата. Като научават, че няма повече, те влизат в ресторанта и един от тях изважда пистолет срещу служителите, съобщава полицията в Хюстън. До пристигането на полицията групата е избягала без допълнителни проблеми.
 


Инцидентът обаче подчертава сензацията, създадена от новия сандвич на „Попай“, който беше пуснат на 12 август, за да се конкурира с популярното предложение Chick-fil-A на фона на интензивна кампания в социални медии. Съперничеството довело до свършването му в „Попай“, които са изчерпали запасите му в някои от ресторантите си.

14-годишно момче застреля цялото си семейство в Алабама

Крейг Бар от Тенеси заведе дело за недостига, обвинявайки вдъхновената от Луизиана верига за пържено пилешко в лъжлива и измамна реклама, съобщава АФП.
Бар търси обезщетение от 5 000 долара за цялото време, което твърди, че е пропилял, карайки до търговските обекти на „Попай“ в безплодно търсене на сандвича.
"Не мога да се успокоя, този сандвич е непрекъснато в ума ми", казва Бар. „Той направо те обсебва“.
 
 
БГНЕС