/ БГНЕС
Сравняват съпруга ѝ с Доналд Тръмп, а тя вече си спечели прозвището чешката Мелания Тръмп. 43-годишната Моника е жена на Андрей Бабиш - олигарх, медиен магнат, милиардер, чиито пари са с ненапълно изяснен произход. Партията на Бабиш АНО спечели убедително парламентарните избори в Чехия.

Вижте снимки на чешката Мелания Тръмп
  Някои наричат Андрей Бабиш "двойник на Тръмп" в сърцето на Европа. Всъщност прилики наистина има - и двамата са богати - не се знае кой повече, и двамата правят гръмки, нищо неозначаващи изявления, и двамата са заподозрени в симпатии към Кремъл и накрая, никой от тях няма обмислена външнополитическа стратегия.

Всички сме чували сентенцията, че до всеки успял мъж стои една силна жена. Е, в случая и двамата могат да се похвалят, че са грабнали джакпота.
 

Na prezidentskem plese s panem Masarykem😄😉

A post shared by Mona (@monikababisova) on


43-годишната Моника, която е с 20 години по-млада от Бабиш, бе неотлъчно до съпруга си по време на предизборната кампания. С безупречния си външен вид красивата блондинка беше определена за чешката Мелания Тръмп.

Моника и Андрей се запознават, когато тя е на 20 години. По това време и двамата имат зад гърба си по един неуспешен брак. В началото семейството на красивата блондинка и най-вече майка й са против връзката й с Андрей Бабиш. Въпреки че е на годините на майка й, тя забелязва харизмата му и доброто му сърце и се влюбва в него. За щастие сега цялото семейство се разбират прекрасно.
Моника е умна, красива и независима жена. Тя е отличен финансист и има собствен бизнес. Споделя, че никога луксозният начин на живот не я е интересувал. Дори преди години не знаела, че в света съществува такъв лукс. Обичат да пътуват с Андрей, но не се изхвърлят с екзотични дестинации, а и винаги летят с икономична класа.
 

V pracovním procesu ... #lovemywork #interiordesigners #interiors #busymom

A post shared by Mona (@monikababisova) on

В гардероба си Моника има тоалети на известни дизайнери, но те са само за моментите, в които трябва да придружава съпруга си на светски събития.

В ежедневието залага на спортно-елегантен стил, удобни обувки, но винаги на ток. Не обича да прекалява с бижутата. С грима и прическата си обича да подчертава младежкото си излъчване – залага на нежни къдрици и семпъл грим, като акцентът винаги е на красивите й очи.
Обичат да пътуват с Андрей, но не се изхвърлят с екзотични дестинации, а и винаги летят с икономична класа.

Моника и Андрей Бабиш са заедно от 23 години. Имат и две деца – дъщеря и син. Въпреки че са заедно от толкова години, двамата сключват брак едва през лятото на 2017 година. 
И още любопитни новини:

Мелания Тръмп наложи един от най-горещите трендове на есента (СНИМКИ)

Мелания Тръмп е зашеметяваща и в костюм с вратовръзка (СНИМКИ)

Като Мелания: Десислава Радева замени роклите с костюм (СНИМКИ)


За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook