Възпитана овца се разходи в скъп хотел в Уелс и се превърна в световна знаменитост
Възпитана овца се разходи в скъп хотел в Уелс и се превърна в световна знаменитост / iStock/Getty Images
Овца, наречена Сидни, се превърна в световна сензация заради снимка как чака да дойде асансьора в Premier Inn в Енгълси, Северен Уелс, съобщи „Сън“. Служителите в хотела не можели да повярват на спокойното животно, което не се смутило дори при насочените към него фотоапарати.
По думите на помощник мениджъра Линда Притчард „в града за Сидни говорят всички и никой от нито един от хотелите на Premier Inn във Великобритания е чувал за нещо подобно преди“.

  Тя не само не се възмути, че вместо в обора, животното се разхожда невъзмутимо в коридора на скъп хотел, но дори оцени снимките със Сидни в хотела като отлична реклама: „Много е сладко, тя накара хората да се усмихват“.




След като станало ясно, че Сидни няма хотелска резервация, тя била върната обратно на пасището, където продължила да си хрупа на спокойствие.

Стадо овце премина по Лондонския мост (ВИДЕО)

При първата национална карантина заради коронавируса в Обединеното кралство през април по обезлюдените улици на Монмаутшър в Уелс се разходи цяло стадо любознателни овце, което се разигра на детска площадка в местния парк. Няколко от животните се завъртяха на детската въртележка, други потичаха на воля, като блееха шумно, но не посмяха да се пуснат по пързалката. Тогава собственикът им увери, че неговото стадо предпочита да не се мярка в местния парк, когато той е отворен за хората.

На Острова има доста пиперливи шеги по въпроса за близките отношения между овцете и уелсците (наричат ги са sheep sh---ers).

Превод и редакция: DarikNews