/ БТА
Севернокорейският лидер Ким Чен Ун и дъщеря му наблюдаваха демонстрация на военновъздушните сили на страната. В Северна Корея е бил отбелязан Денят на летците, а събитието се е провело в неизвестен град.

Колко тежи: „Претеглиха“ Ким Чен Ун чрез изкуствен интелект

На снимките, разпространени от правителството се виждат баща и дъщеря облечени изцяло в кожени дрехи - Ким е в черно, а дъщеря му, чието име се смята, че е Ким Джу-ае, е с вишнев кожен шлифер. Световни медии веднага обърнаха внимание и на факта, че тя носи луксозни очила от марката Gucci.

Това не е първият път, в който дъщерята на вожда е забелязвана да носи скъпи дрехи и маркови аксесоари.
 

Ким Чен Ун
БТА


Резолюция 1718 на Съвета за сигурност на ООН забранява износа на луксозни стоки за Северна Корея, но явно това не пречи на елита на Пхенян да се сдобива с такива артикули.

Северна Корея издава пощенска марка с дъщерята на Ким Чен Ун

 Ким Чен Ун често е забелязван да носи носи швейцарски часовник IWC Schaffhausen, а съпругата му Ри Сол Джу е фен на чантите на Dior.

Тъй като точната дата на раждането на севернокорейските лидери се пази в тайна, предполага се, че Ким Джу е родена около 2012-2013 година и е на възраст между 9 и 11 години. Мнозина световни анализатори смятат, че именно тя е готвена за следващ управник на Северна Корея.
 

Ким Чен Ун
БТА


Смята се, че Ким Чен Ун има по-голям син, роден през 2010 г., и по-малко дете с неизвестен пол, родено през 2017 г.

Ким отново се появи с дъщеря си, този път на футболен мач (СНИМКИ)

Ким Джу-ае често придружава баща си в различни ангажименти, много от които и военни.
 

Ким Чен Ун
БТА


От разпространените снимки става ясно, че двамата са били силно аплодирани от севернокрейски военни, след което са били и на армейски концерт.