Убиха известна руска телохранителка
Убиха известна руска телохранителка / netinfo

Руската телохранителка Анна Логинова бе убита, след като не успя да предотврати кражбата на собствената си кола Porsche, пише БГНЕС.

Най-известната руска телохранителка загина, след като бе наранена в главата, докато се държала за вратата на колата си и е била влачена по улиците с висока скорост. "Тя претърпя тежки наранявания и почина на мястото на инцидента," каза говорител на полицията.

Органите на реда смятат, че става дума за случайна атака, а не за отмъщение от работата на  Логинова за богати руски клиенти. Тя беше собственичка на агенция за жени-бодигардове. Някои са обучавани от КГБ, за да охраняват дискретно московски милиардери и техните съпруги и любовници.

В последното си интервю за списание известната телохранителка каза, че нейният екип от красиви телохранителки осигурява по-добра охрана от традиционните яки мъже. "Жената трябва да бъде жена, а не Терминатор," каза тя. Тя позира полугола за московско мъжко списание, за да разясни идеята си, че да си жена е толкова важно, колкото да можеш да боравиш с оръжието.

Известната 29-годишна телохранителка беше дълбоко уважавана заради уменията си като бодигард. През изминалата година в Москва са били откраднати 50 автомобила Porsche, само 12 за последните два месеца. Открити са били само три, информира БГНЕС.