/ БГНЕС
Откакто Доналд Тръмп не е президент на САЩ, медийното внимание към него и съпругата му драстично намаля. Сега обаче милиардерът и Мелания отново са под светлините на прожекторите.
 

Мелания и Доналд Тръмп
БГНЕС


Година и половина след напускането им на Белия дом, редиците на републиканците изглеждат все по-стройни. Семейство Тръмп приковаха вниманието на всички, след като гласуваха на междинните избори, които се провеждат в САЩ. 

Доналд и Мелания подадоха вота си в Палм Бийч, Флорида. Семейството притежава там частния клуб Мар-а-Лаго, в който обожават да прекарват почивните си дни и ваканциите.
 

Мелания и Доналд Тръмп
БГНЕС


Бившият президент на САЩ и съпругата му изглеждаха в отлично настроение и се усмихваха широко пред камерите. Мелания както винаги изглеждаше елегантна и стила й определено липсваше от медийната сцена през последната година и половина.
 

Мелания и Доналд Тръмп
БГНЕС


Иначе междинните избори в САЩ се провеждат на всеки четири години в средата на всеки президентски мандат и тази година включват избори за всичките 435 места в Камарата на представителите, 35 от 100-те места в Сената и 36 от 50-те щатски губернатори.