Съпругата на Слободан Милошевич отрича синът им да е болен
Съпругата на Слободан Милошевич отрича синът им да е болен / снимка: sxc.hu

Съпругата на бившия сръбски диктатор Слободан Милошевич Мира Маркович категорично опроверга твърденията, че техният син е тежко болен и че се бори за живота си.

„Синът ми Марко Милошевич е в добро здраве. Пълна измислица са писанията за неговото тежко здравословно състояние и че се лекува в московската болница 119”, бяха единствените две изречения на Мира Маркович от руската столица по повод информацията за нейния син от последните няколко дни, която бе тиражирана в Белград.

Коментарът е бил даден по телефона пред кореспондента на „Новости” в Москва. Братът на Милошевич Борислав също отрече Марко да има здравословни проблеми, отбелязва БГНЕС.

Това не е първата подобно информация за семейството на бившия сръбски диктатор Слободан Милошевич, който почина в ареста на Международния Трибунал за военни престъпления в Хага в началото на месец март на 2006 г. Едно е сигурно - никой не знае къде точно живеят Мира и нейният син в Москва и с какво се занимават след като избягаха от Сърбия. Според сръбските медии семейството избягва да контактува с техни сънародници живеещи в руската столица.